Hvem ville vel stemt på deg?

  Tidligere partileder i Arbeiderpartiet Amir Peretz luftet mandag sin frustrasjon over sin etterfølger, forsvarsminister Ehud Barak. – Makt, det er din besettelse. Du sier vi må forberede oss på valg, men hvem vil vel stemt på deg?, sa Peretz. Han siktet til Baraks motvilje til å gå av som forsvarsminister, siden han tidligere lovet å […]

  Tidligere partileder i Arbeiderpartiet Amir Peretz luftet mandag sin frustrasjon over sin etterfølger, forsvarsminister Ehud Barak. – Makt, det er din besettelse. Du sier vi må forberede oss på valg, men hvem vil vel stemt på deg?, sa Peretz. Han siktet til Baraks motvilje til å gå av som forsvarsminister, siden han tidligere lovet å trekke seg rett etter Winograd-komiteens endelige rapport. Barak lot påstanden stå uimotsagt, under partimøtet Peretz ytret seg på. Likevel skjulte han ikke sin frustrasjon over sin forgjengers oppførsel, melder Ha’aretz. – Jeg er fullstendig overbevist om at jeg ikke kan være så patetisk som deg, så jeg vil ikke svare på din tale eller dele ut karakterer. Enhver velger vil dømme for seg selv, sa den nåværende partilederen.

  Forrige artikkelKniv-terrorist skutt
  Neste artikkelJihad flytter fra Irak mot Jerusalem
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no