Kniv-terrorist skutt

  En israelsk statsborger skjøt og drepte en palestinsk mann som forsøkte å drepe ham med kniv nær bosetningen Shiloh mandag ettermiddag. En kniv med et 20 centimeter langt blad ble funnet ved kroppen til den drepte terroristen. Foreløpige politiundersøkelser bekrefter at israeleren skjøt i selvforsvar. Palestineren stod på en haikestasjon da han plutselig forsøkte å […]

  En israelsk statsborger skjøt og drepte en palestinsk mann som forsøkte å drepe ham med kniv nær bosetningen Shiloh mandag ettermiddag. En kniv med et 20 centimeter langt blad ble funnet ved kroppen til den drepte terroristen. Foreløpige politiundersøkelser bekrefter at israeleren skjøt i selvforsvar. Palestineren stod på en haikestasjon da han plutselig forsøkte å ta livet av to personer som stod i nærheten. En av disse trakk da frem sin private pistol og drepte terroristen umiddelbart, melder Yedioth Aharonoth. – Bare noen timer etter IDF begynte å fjerne kontrollposter og gi økt bevegelsesfrihet for palestinerne på Vestbredden, prøvde en palestinsk terrorist å knivstikke israelere bare noen kilometer fra kontrollposten som ble fjernet fra Shiloh-krysset, påpeker Uri Ariel i det høyreorienterte partiet NU-NRP. Han holder forsvarsminister Ehud Barak ansvarlig for kniv-terroristens angrep.

  Forrige artikkelTur med oppdrift
  Neste artikkelHvem ville vel stemt på deg?
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no