Hilser israelerne med Jonas Gahr Støres gratulasjonshilsen i MIFFs jubileumsbok

  Tidlig i høst kommer MIFFs jubileumsbok Israel 60 år - Med Israel for fred ut. Blant Israels gratulanter i boken er utenriksminister Jonas Gahr Støre, Frp-leder Siv Jensen, Høyre-leder Erna Solberg og Krf-leder Dagfinn Høybråten med flere. Den norske ambassaden i Israel har valgt å oversette Støres gratulasjonshilsen til engelsk og legge den inn øverst på sin offisielle nettside (se skjermbilde over). Les hilsenen.
  ISRAEL ER UNDER ANGREP!

  Tidlig i høst kommer MIFFs jubileumsbok Israel 60 år – Med Israel for fred ut. Blant Israels gratulanter i boken er utenriksminister Jonas Gahr Støre, Frp-leder Siv Jensen, Høyre-leder Erna Solberg og Krf-leder Dagfinn Høybråten med flere. Den norske ambassaden i Israel har valgt å oversette Støres gratulasjonshilsen til engelsk og legge den inn øverst på sin offisielle nettside (se skjermbilde over). Les hilsenen.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelIrans leiesoldater
  Neste artikkelHuman Rights Watch forskjellsbehandler Israel
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise