Videre til Saudi-Arabia

  USAs president George W. Bush har tatt avskjed med Israel og dratt videre til Kong Abdullah i Saudi-Arabia. Lørdag kveld og søndag skal han være i Egypt. Bush avsluttet sitt besøk i Israel på Bible Lands Museum i Jerusalem. Israels president Shimon Peres var positivt overrasket over Bushs tale i Knesset torsdag, hvor den amerikanske presidenten gikk klart ut med sin støtte til Israel. - Dersom noen israelere har noe tvil om verdien av Bush uttalelser, bør de lytte på talen med arabiske ører. Da vil de forstå hvor kraftig talen var, sier Peres.

  USAs president George W. Bush har tatt avskjed med Israel og dratt videre til Kong Abdullah i Saudi-Arabia. Lørdag kveld og søndag skal han være i Egypt. Bush avsluttet sitt besøk i Israel på Bible Lands Museum i Jerusalem. Israels president Shimon Peres var positivt overrasket over Bushs tale i Knesset torsdag, hvor den amerikanske presidenten gikk klart ut med sin støtte til Israel. – Dersom noen israelere har noe tvil om verdien av Bush uttalelser, bør de lytte på talen med arabiske ører. Da vil de forstå hvor kraftig talen var, sier Peres.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelRedaktør i studentavis stanset denne annonsen
  Neste artikkelMøte mellom Syria og Israel gikk i vasken
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise