– En palestinsk gruppe prøvde å ta livet av meg

  TV2-reporter Fredrik Græsvik forteller på sin blog hvordan han ble “angrepet av en skokk sinte talibanere” i Pakistan onsdag morgen. Angrepet var en reaksjon på karikatur-tegningen Adresseavisen publiserte etter terrorangrepet mot den danske ambassaden i Islamabad. – Jeg slapp unna med litt knuffing fordi jeg brukte kjeft, og Mullahen kom meg etterhvert til unnsetning, skriver […]

  MIFF trenger flere medlemmer for å bekjempe Israelhat og jødehat. Klikk her og bli medlem gratis ut året.

  TV2-reporter Fredrik Græsvik forteller på sin blog hvordan han ble “angrepet av en skokk sinte talibanere” i Pakistan onsdag morgen. Angrepet var en reaksjon på karikatur-tegningen Adresseavisen publiserte etter terrorangrepet mot den danske ambassaden i Islamabad. – Jeg slapp unna med litt knuffing fordi jeg brukte kjeft, og Mullahen kom meg etterhvert til unnsetning, skriver Græsvik. I samme innlegg forteller han også om sist gang han ble rammet av islamister fordi han var journalist med norsk pass. – For litt over to år siden forsøkte en palestinsk gruppe på Gazastripen å ta livet av meg på grunn av Muhammedkarikaturene som Vebjørn Selbekk trykket i sitt kristne magasin. Jeg slapp hårfint unna forsøket, skriver Græsvik.

  Forrige artikkelYosef Lapid (77) døde av kreft
  Neste artikkelKrever Golan før direkte forhandlinger
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.
  - Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -