45 år gammel mann dømt til døden for “spionasje for Israel”

  - Ali Ashtari, som var anklaget for spionasje for den zionistiske stat og for Mossad, ble dømt til døden, rapporterer det iranske nyhetsbyrået FARS. 45 år gamle Ashtari skal ha overført sensitiv informasjon om militære anlegg til Mossad, opplyser en tjenestemann. Ashtaris advokat hevder hans klient er uskyldig.

  – Ali Ashtari, som var anklaget for spionasje for den zionistiske stat og for Mossad, ble dømt til døden, rapporterer det iranske nyhetsbyrået FARS. 45 år gamle Ashtari skal ha overført sensitiv informasjon om militære anlegg til Mossad, opplyser en tjenestemann. Ashtaris advokat hevder hans klient er uskyldig.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelFeiret 30 prosent vekst
  Neste artikkelMIFF har fått ny styreleder
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise