Barak er en hysterisk person

  Forsvarsminister Ehud Barak kom med et kraftig verbalt utfall mot Kadima-partiet og utenriksminister Tzipi Livni onsdag. - Selv om Tzipora Livni tar sine valg, betyr ikke det at hun er i stand til å gjøre det, sa Barak. Han nevnte Livnis støtte til FN-resolusjon 1701, som gav våpenhvile mellom Israel og Hizbollah i august 2006, som et eksempel. - Hennes stolthet over FN-resolusjon 1701 setter spørsmålstegn ved hennes vurderingsevne, sa Barak. Ap-lederen kritiserte også koalisjonspartiet Kadima for å være en "flyktningeleir" av politikere som har hoppet av fra andre partier. Kadima ble dannet av Ariel Sharon høsten 2005, og flere fremstående politikere brøt ut av Likud og Arbeiderpartiet og meldte seg inn i det nye sentrumspartiet. - Kadima har påført Israel konsekvensene av tilbaketrekningen fra Gaza-stripen, den andre Libanon-krigen og en rekke flaue saker, sa Barak. Litt senere på formiddagen kom svaret fra anonyme kilder i Kadima-partiet. - Barak er en hysterisk person som er på randen av sammenbrudd, sier en kilde til Jerusalem Post. Dersom Livni vinner ledervalget i Kadima i september, kan det bli aktuelt for henne å inngå forhandlinger med Barak for å danne ny koalisjonsregjering. Dagens ordkrig tyder på at forholdet og tilliten mellom de to politikerne ikke er den beste.

  Forsvarsminister Ehud Barak kom med et kraftig verbalt utfall mot Kadima-partiet og utenriksminister Tzipi Livni onsdag. – Selv om Tzipora Livni tar sine valg, betyr ikke det at hun er i stand til å gjøre det, sa Barak. Han nevnte Livnis støtte til FN-resolusjon 1701, som gav våpenhvile mellom Israel og Hizbollah i august 2006, som et eksempel. – Hennes stolthet over FN-resolusjon 1701 setter spørsmålstegn ved hennes vurderingsevne, sa Barak. Ap-lederen kritiserte også koalisjonspartiet Kadima for å være en "flyktningeleir" av politikere som har hoppet av fra andre partier. Kadima ble dannet av Ariel Sharon høsten 2005, og flere fremstående politikere brøt ut av Likud og Arbeiderpartiet og meldte seg inn i det nye sentrumspartiet. – Kadima har påført Israel konsekvensene av tilbaketrekningen fra Gaza-stripen, den andre Libanon-krigen og en rekke flaue saker, sa Barak. Litt senere på formiddagen kom svaret fra anonyme kilder i Kadima-partiet. – Barak er en hysterisk person som er på randen av sammenbrudd, sier en kilde til Jerusalem Post. Dersom Livni vinner ledervalget i Kadima i september, kan det bli aktuelt for henne å inngå forhandlinger med Barak for å danne ny koalisjonsregjering. Dagens ordkrig tyder på at forholdet og tilliten mellom de to politikerne ikke er den beste.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelSmugling av løver og aper
  Neste artikkelNektet jøder å ta med seg religiøse gjenstander
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise