Vindsurfer sikret Israels første medalje

  Vindsurferen Shahar Zubari fra Eilat vant bronse i Beijing OL onsdag. Dermed sikret han Israels første medalje i sommerlekene. – Det var en veldig vanskelig oppgave. Jeg er veldig fornøyd med at jeg klarte det, sa Zubari til israelsk tv etter konkurransen. Statsminister Ehud Olmert ringte for å gratulere kort tid etter medaljen var sikret. […]

  Vindsurferen Shahar Zubari fra Eilat vant bronse i Beijing OL onsdag. Dermed sikret han Israels første medalje i sommerlekene. – Det var en veldig vanskelig oppgave. Jeg er veldig fornøyd med at jeg klarte det, sa Zubari til israelsk tv etter konkurransen. Statsminister Ehud Olmert ringte for å gratulere kort tid etter medaljen var sikret. – Du har gjort oss veldig glade, sa Olmert. I Athen OL i 2004 fikk Israel sitt første OL-gull noensinne, da Gal Friedman vant en av vindsurfer-konkurransene. Arik Ze’evi vant bronse i judo.

  Forrige artikkelMartin Luthers antisemittisme
  Neste artikkelViste fram kvinnelige selvmordsterrorister
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.