Hamas smugler drivstoff gjennom underjordisk rørledning

  Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

  Hamas har nylig lagt en underjordisk rørledning i en av de mange tunnellene som går mellom Egypt og Gaza-stripen i Rafah-området, opplyser arabiske kilder. Gjennom rørledningen kan Hamas smugle inn drivstoff til Gaza-stripen. Denne uken ble det avholdt en egen konferanse om smuglertunnellene i Rafah. En deltaker på konferansen anslo at omkring 4.000 mennesker er involvert i smuglervirksomheten.  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag