Iran hindrer fortsatt kontroll

    – Iranske myndigheter blokkerer fortsatt forsøk på å granske påstandene om at landet har gjennomført forskning og eksperimenter i tilknytning til et atomvåpenprogram, skriver Det internasjonale atomenergibyrået (IAEA) i en rapport til FNs sikkerhetsråd. IAEA slår også fast at Teheran fortsetter å bygge opp sin kapasitet til å anrike uran, melder nyhetsbyrået AP. Iran hevder […]

    – Iranske myndigheter blokkerer fortsatt forsøk på å granske påstandene om at landet har gjennomført forskning og eksperimenter i tilknytning til et atomvåpenprogram, skriver Det internasjonale atomenergibyrået (IAEA) i en rapport til FNs sikkerhetsråd. IAEA slår også fast at Teheran fortsetter å bygge opp sin kapasitet til å anrike uran, melder nyhetsbyrået AP. Iran hevder de ønsker å anrike uran for å framskaffe atombrensel til energiproduksjon. Prosessen kan også bli brukt til å utvikle atomstridshoder.

    Forrige artikkelPalestiner knivstakk jødisk barn – jødiske bosettere herjet landsby
    Neste artikkelOlmert har tilbudt palestinerne 98,1 prosent av Vestbredden
    Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

    Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

    Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

    Belastes neste mobilregning

    Hjertelig takk for din støtte!

    Belastes neste mobilregning

    Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

    Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.