Jeg vet ikke om noen dårligere forsvarsminister enn Ehud Barak

  Det har oppstått en politisk isfront mellom statsminister Ehud Olmert (Kadima) og forsvarsminister Ehud Barak (Ap), etter at sistnevnte la press på Olmert til å trekke seg etter sommerens korrupsjonsanklager. Lørdag la ikke Olmerts partifelle Isaac Ben-Israel mye i mellom i sin omtale av Barak. – Jeg vet ikke om noen dårligere forsvarsminister enn Ehud […]

  Det har oppstått en politisk isfront mellom statsminister Ehud Olmert (Kadima) og forsvarsminister Ehud Barak (Ap), etter at sistnevnte la press på Olmert til å trekke seg etter sommerens korrupsjonsanklager. Lørdag la ikke Olmerts partifelle Isaac Ben-Israel mye i mellom i sin omtale av Barak. – Jeg vet ikke om noen dårligere forsvarsminister enn Ehud Barak, sa Ben-Israel – som selv er en pensjonert generalmajor. – Prinsippet Barak følger er "sitt og ikke gjør noe", hevdet Ben-Israel. Han hevdet også at Barak "til og med gikk imot angrepet 6. september" i 2007, da israelske kampfly bombet en syrisk atominstallasjon. – Barak var modig inntil den dagen han ble en feilslått statsminister, og så mistet han sitt politiske mot, sa Ben-Israel.

  Forrige artikkelIran hindrer fortsatt kontroll
  Neste artikkelMisbruk av Kåre Kristiansen og angrep på andre
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.