Fem palestinere drept i interne kamper

  En al-Qaida tilknyttet mann og fire andre palestinere ble drept i skuddvekslinger på Gaza-stripen natt til tirsdag, opplyser tjenestemenn i Hamas. Hovedmotstanderne i det væpnede oppgjøret skal ha vært sikkerhetsstyrkene til Hamas og væpnede medlemmer av Doghmush-klanen.

  En al-Qaida tilknyttet mann og fire andre palestinere ble drept i skuddvekslinger på Gaza-stripen natt til tirsdag, opplyser tjenestemenn i Hamas. Hovedmotstanderne i det væpnede oppgjøret skal ha vært sikkerhetsstyrkene til Hamas og væpnede medlemmer av Doghmush-klanen.

  Forrige artikkelStøtter MIFF en palestinsk stat?
  Neste artikkelTrusselen mot israelere i Sinai øker
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.