Barak vil kreve å lede forhandlingene med Syria

  Forsvarsminister og Ap-leder Ehud Barak vil kreve å lede forhandlingene med Syria dersom Arbeiderpartiet blir med i Tzipi Livnis koalisjonsregjering, opplyser en kilde i Ap til Ha'aretz. Barak vil også kreve å være fullt involvert i samtalene som pågår med de palestinske selvstyremyndighetene. Det er ventet at de reelle regjeringsforhandlingene mellom Kadima og Ap vil starte etter Rosh Hashanah i neste uke. I år 2000 ledet også Barak forhandlinger med Syria, den gang som Israels statsminister. Les mer på temasiden Syria.

   Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
   For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

  Forsvarsminister og Ap-leder Ehud Barak vil kreve å lede forhandlingene med Syria dersom Arbeiderpartiet blir med i Tzipi Livnis koalisjonsregjering, opplyser en kilde i Ap til Ha’aretz. Barak vil også kreve å være fullt involvert i samtalene som pågår med de palestinske selvstyremyndighetene. Det er ventet at de reelle regjeringsforhandlingene mellom Kadima og Ap vil starte etter Rosh Hashanah i neste uke. I år 2000 ledet også Barak forhandlinger med Syria, den gang som Israels statsminister. Les mer på temasiden Syria.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelHøyreekstremister vil belønne drap på Peace Now-medlemmer
  Neste artikkelIslamister i Israel
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise