Høyreekstremister vil belønne drap på Peace Now-medlemmer

  Politiet i Jerusalem har funnet flere flyveblad hvor det blir utlyst belønning på mer enn én million kroner for personer som dreper medlemmer av den venstreorienterte bevegelsen Peace Now. Flyvebladene ble funnet i nærheten av boligen til professor Ze'ev Sternhell, som ble utsatt for et angrep med en rørbombe utenfor inngangsdøren natt til torsdag. Politiet tror høyreekstremister står bak både rørbomben og flyvebladene.. Etter at oppfordringene til drap ble funnet, har politiet styrket vaktholdet rundt Peace Now-leder Yariv Oppenheimer.

   Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
   For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

  Politiet i Jerusalem har funnet flere flyveblad hvor det blir utlyst belønning på mer enn én million kroner for personer som dreper medlemmer av den venstreorienterte bevegelsen Peace Now. Flyvebladene ble funnet i nærheten av boligen til professor Ze’ev Sternhell, som ble utsatt for et angrep med en rørbombe utenfor inngangsdøren natt til torsdag. Politiet tror høyreekstremister står bak både rørbomben og flyvebladene.. Etter at oppfordringene til drap ble funnet, har politiet styrket vaktholdet rundt Peace Now-leder Yariv Oppenheimer.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelPalestinadagen i Syria
  Neste artikkelUSA har ikke noe annet valg enn å stanse Ahmadinejad
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise