Olmerts uttalelse var «modig»

  EUs Midtøsten-utsending Marc Otte mener Ehud Olmert var "modig" da han sa at Israel må gjøre en nesten fullstendig tilbaketrekning til våpenhvilelinjene fra 1949. - Dette vil bli et referansepunkt i framtidige forhandlinger, sier Otte til Jerusalem Post. Kadima-leder Tzipi Livni har gjort det klart at hun ikke føler seg bundet av Olmerts uttalelse.

  EUs Midtøsten-utsending Marc Otte mener Ehud Olmert var "modig" da han sa at Israel må gjøre en nesten fullstendig tilbaketrekning til våpenhvilelinjene fra 1949. – Dette vil bli et referansepunkt i framtidige forhandlinger, sier Otte til Jerusalem Post. Kadima-leder Tzipi Livni har gjort det klart at hun ikke føler seg bundet av Olmerts uttalelse.

  ---------

  Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

  Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
  Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelKoptisk biskop truet
  Neste artikkelVi har tro på stabilitet i de israelske bankene
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise