Vil forby høyre-ekstremister å dra til Vestbredden

  Forsvarsminister Ehud Barak går inn for å erklære Vestbredden ulovlig område for høyre-ekstremister som opptrer voldelig mot israelske sikkerhetsstyrker. Tirsdag leder Barak et møte hvor man drøfter hvordan myndighetene kan stanse opptrappingen av voldelige aksjoner fra ekstreme bosettergrupper på ytre høyrefløy. Søndag ble en ulovlig utpost i nærheten av Hebron evakuert. Ekstremistiske bosettere forbannet soldatene som gjennomførte operasjonen. En bosetter som tidligere var medlem av det forbudte Kach-partiet skal ha sagt at soldatene fortjener å bli drept eller kidnappet av terrorister. - Vi kommer til å innføre strengere straffer for ekstremister, sier Barak til Ha'aretz.

   Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
   For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

  Forsvarsminister Ehud Barak går inn for å erklære Vestbredden ulovlig område for høyre-ekstremister som opptrer voldelig mot israelske sikkerhetsstyrker. Tirsdag leder Barak et møte hvor man drøfter hvordan myndighetene kan stanse opptrappingen av voldelige aksjoner fra ekstreme bosettergrupper på ytre høyrefløy. Søndag ble en ulovlig utpost i nærheten av Hebron evakuert. Ekstremistiske bosettere forbannet soldatene som gjennomførte operasjonen. En bosetter som tidligere var medlem av det forbudte Kach-partiet skal ha sagt at soldatene fortjener å bli drept eller kidnappet av terrorister. – Vi kommer til å innføre strengere straffer for ekstremister, sier Barak til Ha’aretz.

  ---------

  Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelPlan for å avslutte maktkamp
  Neste artikkelStans hat-indoktrineringen av palestinske barn
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise