Store deler av Nord-Israel tilhører Libanon

  Den shia-muslimske terrororganisasjonen Hizbollah brukte lenge Israels militære sikkerhetskontroll i Sør-Libanon som et argument i kampen mot den jødiske staten. Nå hevder gruppen at store deler av Nord-Israel tilhører Libanon. - Den zionistiske terrororganisasjonen flyttet grensen fra 1920 til 1923, og Libanon mistet syv landsbyer og 20 gårder. Man må være forsiktig før man flytter grensen til den blåe linje, for da mister Libanon millioner av kvadratmeter, hevder Nawaf Musawi, som har ansvar for internasjonale forbindelser i Hizbollah. Musawi kom med uttalelsen etter et møte med den norske ambassadøren i Libanon, skriver Yoav Stern i Ha'aretz.

  Den shia-muslimske terrororganisasjonen Hizbollah brukte lenge Israels militære sikkerhetskontroll i Sør-Libanon som et argument i kampen mot den jødiske staten. Nå hevder gruppen at store deler av Nord-Israel tilhører Libanon. – Den zionistiske terrororganisasjonen flyttet grensen fra 1920 til 1923, og Libanon mistet syv landsbyer og 20 gårder. Man må være forsiktig før man flytter grensen til den blåe linje, for da mister Libanon millioner av kvadratmeter, hevder Nawaf Musawi, som har ansvar for internasjonale forbindelser i Hizbollah. Musawi kom med uttalelsen etter et møte med den norske ambassadøren i Libanon, skriver Yoav Stern i Ha’aretz.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelNye regler for å ramme infrastruktur i Libanon
  Neste artikkelTente lys for Rabin
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise