Bombardert av flere titalls raketter

  I skyggen av det amerikanske presidentvalget har kampene på Gaza-stripen blusset opp igjen i løpet av natten. Israel er angrepet med mer enn 35 Kassam-raketter og granater i morgentimene onsdag. Minst to av rakettene har slått ned i storbyen Ashkelon. Det palestinske bombardementet kommer som et svar på et israelsk raid inn på Gaza-stripen natt til onsdag. Målet med operasjonen var å ødelegge en tunnel som var gravd av Hamas-terrorister ved grensegjerdet for å kidnappe flere israelske soldater. Tre israelske soldater ble skadet og seks væpnede palestinere skal være drept i kampene. - Vi er ikke interessert i en opptrapping av volden, sier Israels viseforsvarsminister Matan Vilna'i. - Operasjonen vi gjennomførte natt til onsdag var for å "avverge en umiddelbar trussel", understreker Vilna'i. Siden våpenhvilen på Gaza-stripen ble innført i juni, har Hamas-styrkene gravd et ukjent antall tunneller for å smugle inn flere våpen fra Sinai og for å legge til rette for nye angrep mot Israel. Tunnelåpningen som IDF-styrken opererte mot i natt lå bare 250 meter inn på Gaza-stripen. Se kartet fra IDFs informasjonsavdeling.

   Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
   For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

  I skyggen av det amerikanske presidentvalget har kampene på Gaza-stripen blusset opp igjen i løpet av natten. Israel er angrepet med mer enn 35 Kassam-raketter og granater i morgentimene onsdag. Minst to av rakettene har slått ned i storbyen Ashkelon. Det palestinske bombardementet kommer som et svar på et israelsk raid inn på Gaza-stripen natt til onsdag. Målet med operasjonen var å ødelegge en tunnel som var gravd av Hamas-terrorister ved grensegjerdet for å kidnappe flere israelske soldater. Tre israelske soldater ble skadet og seks væpnede palestinere skal være drept i kampene. – Vi er ikke interessert i en opptrapping av volden, sier Israels viseforsvarsminister Matan Vilna’i. – Operasjonen vi gjennomførte natt til onsdag var for å "avverge en umiddelbar trussel", understreker Vilna’i. Siden våpenhvilen på Gaza-stripen ble innført i juni, har Hamas-styrkene gravd et ukjent antall tunneller for å smugle inn flere våpen fra Sinai og for å legge til rette for nye angrep mot Israel. Tunnelåpningen som IDF-styrken opererte mot i natt lå bare 250 meter inn på Gaza-stripen. Se kartet fra IDFs informasjonsavdeling.

  ---------

  Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelFull slåsskamp mellom munker
  Neste artikkelGratulerer Barack Obama
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise