Omstridt missekåring blant arabere

  Stephanie Zakkak (19) fra Jaffa ble søndag kåret til årets skjønnhetsdronning blant arabiske israelere. Det arabiske regjeringsmedlemmet Raleb Majadele stjal imidlertid showet med å si at "kvinnens oppgave skal være å bygge en god familie, å være en medhjelp for ektemannen og stå sammen med ham". – Jeg ønsker å se kvinner oppfylle sin sentrale […]

  Stephanie Zakkak (19) fra Jaffa ble søndag kåret til årets skjønnhetsdronning blant arabiske israelere. Det arabiske regjeringsmedlemmet Raleb Majadele stjal imidlertid showet med å si at "kvinnens oppgave skal være å bygge en god familie, å være en medhjelp for ektemannen og stå sammen med ham". – Jeg ønsker å se kvinner oppfylle sin sentrale oppgave med å bygge familier etter det arabiske samfunnets verdenssyn, og ikke etter det blinde, israelske, moderne, europeiske samfunn, sa Majadele, i følge Yedioth Aharonoth. Flere av de arabiske deltakerne og det arabiske publikum protesterte mot Majadeles uttalelser. – Jeg er glad for at det er rom for slike konkurranser. Da jeg var på min datters alder kunne jeg ikke delta i missekåringer, sier moren til Stephanie Zakkak. Majadeles personlige syn hindret ham ikke fra å krone skjønnhetsdronningen. – Som minister må jeg delta i alle arrangementer i den arabiske sektoren i Israel, forklarte Majadele.

  Forrige artikkelValgkomite avbrøt avstemning
  Neste artikkelTuristene strømmer til Betlehem
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.