Endret reglene, Feiglin ned til 36. plass

  Endringer i reglene for sammensetningen av Likuds valgliste har ført ytre-høyre kandidaten Moshe Feiglin fra 20. til 36. plass på listen. Begrunnelsen som valgkomiteen gav, var at de kvinnelige kandidatene Leah Nass, Limor Livnat, Tzipi Hotovely og Gila Gamliel hadde gjort det så bra i valget at de ikke trengte noen spesielle plasser reservert for […]

  Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

  Endringer i reglene for sammensetningen av Likuds valgliste har ført ytre-høyre kandidaten Moshe Feiglin fra 20. til 36. plass på listen. Begrunnelsen som valgkomiteen gav, var at de kvinnelige kandidatene Leah Nass, Limor Livnat, Tzipi Hotovely og Gila Gamliel hadde gjort det så bra i valget at de ikke trengte noen spesielle plasser reservert for kvinner. Valgkomiteen valgte derfor å prioritere regionale representanter i stedet for kvinnerepresentanter. Det var denne endringen som i størst grad skjøv Feiglin ned på listen. Feiglin ble valgt på hvor mange stemmer han fikk på nasjonalt nivå. I neste uke planlegger Netanyahus medarbeidere å inngå en samarbeidsavtale med Tzomet-partiet. Dette vil kunne gi Likud over 20 millioner ekstra i valgkamp-kassen og føre Feiglin enda lenger ned på kandidatlisten. Her er Likuds reviderte kandidatliste for Knesset-valget i februar:

  Forrige artikkelIsrael vil annektere 6,8 prosent
  Neste artikkelAngrep Israel med 70 raketter og granater
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.