Angrep Israel med 70 raketter og granater

  Den islamistiske terrorgruppen Hamas, som kontrollerer Gaza-stripen, angrep Israel med mer enn 70 raketter og granater onsdag. En av rakettene eksploderte like ved en lekeplass i byen Netivot, og en granat gjorde store skader da den traff direkte i et hus i kibbutz Sha'ar Hanegev. To raketter slo ned i offentlig område i storbyen Ashkelon. En rekke andre bygninger ble skadet flere forskjellige steder. Ingen mennesker kom fysisk til skade i bombardementet, men nesten 60 mennesker ble behandlet for trauma og sjokkskader. Nesten halvparten av disse var barn, i følge Jerusalem Post. - Det var et Hanukka-mirakel, sier Yerucham Mandola, som er talsmann for redningsorganisasjonen Magen David Adom. I Ashkelon slo en av rakettene ned i et bolighus noen sekunder etter at en far hadde sendt sine barn i tilfluktsrommet. Etter eksplosjonen var en babyseng i stua gjennomhullet av splinter og fylt med betongbiter. Det israelske sivilforsvaret har besluttet å koble alle tettsteder innenfor 30 kilometers rekkevidde fra Gaza-stripen til et varslingssystem for Kassam-raketter.

  Den islamistiske terrorgruppen Hamas, som kontrollerer Gaza-stripen, angrep Israel med mer enn 70 raketter og granater onsdag. En av rakettene eksploderte like ved en lekeplass i byen Netivot, og en granat gjorde store skader da den traff direkte i et hus i kibbutz Sha’ar Hanegev. To raketter slo ned i offentlig område i storbyen Ashkelon. En rekke andre bygninger ble skadet flere forskjellige steder. Ingen mennesker kom fysisk til skade i bombardementet, men nesten 60 mennesker ble behandlet for trauma og sjokkskader. Nesten halvparten av disse var barn, i følge Jerusalem Post. – Det var et Hanukka-mirakel, sier Yerucham Mandola, som er talsmann for redningsorganisasjonen Magen David Adom. I Ashkelon slo en av rakettene ned i et bolighus noen sekunder etter at en far hadde sendt sine barn i tilfluktsrommet. Etter eksplosjonen var en babyseng i stua gjennomhullet av splinter og fylt med betongbiter. Det israelske sivilforsvaret har besluttet å koble alle tettsteder innenfor 30 kilometers rekkevidde fra Gaza-stripen til et varslingssystem for Kassam-raketter.  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Ingen artikler å vise