Forbereder seg på Gaza-operasjon

  Israelske forsvarsstyrker fortsetter å forberede seg på militære operasjoner mot Hamas-regimet på Gaza-stripen. Det er ventet at "en begrenset operasjon" vil bli innledet i løpet av de første dagene, en kombinasjon av luftangrep og mindre bakkeoperasjoner. Regjeringen har gitt klarsignal til en operasjon av noen få dagers varighet med klart definerte mål, skriver Ha’aretz. Søndag […]

  Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

  Israelske forsvarsstyrker fortsetter å forberede seg på militære operasjoner mot Hamas-regimet på Gaza-stripen. Det er ventet at "en begrenset operasjon" vil bli innledet i løpet av de første dagene, en kombinasjon av luftangrep og mindre bakkeoperasjoner. Regjeringen har gitt klarsignal til en operasjon av noen få dagers varighet med klart definerte mål, skriver Ha’aretz. Søndag skal statsminister Ehud Olmert holde en rekke møter med ulike rådgivere. Det blir antatt at ingen større operasjon vil bli satt i gang før disse samtalene er avsluttet. I løpet av torsdag ble det registrert nedslag av syv raketter og ni granater i Israel, et betydelig mindre antall enn dagen før.

  Forrige artikkelAqsa-intifadaens store martyr
  Neste artikkel– Hamas er antisemittisk
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.