Truer med å kidnappe flere IDF-soldater

  Den øverste politisk lederen for Hamas, Khaled Masha’al, sa i en TV-sendt tale fra Damaskus fredag at Hamas er klare til å gi Israel motstand dersom de invaderer Gaza-stripen. Hams vil også kidnappe flere soldater. - Dersom dere begår den dumme handling å raide Gaza, hvem vet om vi vil ha en andre, tredje eller fjerde Shalit, sa han. Gilad Shalit ble kidnappet fra en israelsk grensepost mot Gaza-stripen i juni 2006. - Vi er klare til å ta utfordringen. Denne krigen ble presset på oss og vi er sikre på at vi vil oppnå seier fordi vi har gjort våre forberedelser, sa Masha’al.

  «Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

  Den øverste politisk lederen for Hamas, Khaled Masha’al, sa i en TV-sendt tale fra Damaskus fredag at Hamas er klare til å gi Israel motstand dersom de invaderer Gaza-stripen. Hams vil også kidnappe flere soldater. – Dersom dere begår den dumme handling å raide Gaza, hvem vet om vi vil ha en andre, tredje eller fjerde Shalit, sa han. Gilad Shalit ble kidnappet fra en israelsk grensepost mot Gaza-stripen i juni 2006. – Vi er klare til å ta utfordringen. Denne krigen ble presset på oss og vi er sikre på at vi vil oppnå seier fordi vi har gjort våre forberedelser, sa Masha’al.  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Ingen artikler å vise