Hamas-angrep på Israel er terror

  USAs president George W. Bush uttalte seg offentlig om Israels luftangrep mot Hamas på Gaza-stripen for første gang fredag, en knapp uke etter at operasjonen ble innledet. – USA gjør diplomatiske forsøk på å oppnå en meningsfull våpenhvile som blir fullt respektert. En ny ensidig våpenhvile som fører til rakettangrep mot Israel er ikke akseptabel. […]

  USAs president George W. Bush uttalte seg offentlig om Israels luftangrep mot Hamas på Gaza-stripen for første gang fredag, en knapp uke etter at operasjonen ble innledet. – USA gjør diplomatiske forsøk på å oppnå en meningsfull våpenhvile som blir fullt respektert. En ny ensidig våpenhvile som fører til rakettangrep mot Israel er ikke akseptabel. Løfter fra Hamas er ikke tilstrekkelig. Overvåkningsmekanismer må komme på plass for å sikre at våpensmugling til terrorgruppene på Gaza-stripen tar slutt, sa Bush i en radiotale. Den amerikanske presidenten kom ikke med noen kritikk mot Israel i sin tale. – Det siste utbrudd av vold ble satt i gang av Hamas – en palestinsk terrorgruppe med støtte fra Iran og Syria som går inn for Israels utslettelse, sa Bush. – For 18 måneder siden tok Hamas makten på Gaza-stripen i et kupp, og siden den gang har gruppen importert tusenvis av håndvåpen, raketter og granater. Egypt fremforhandlet en våpenhvile mellom Hamas og Israel, men Hamas har jevnlig brutt våpenhvilen med å avfyre raketter inn i Israel, sa presidenten.

  Forrige artikkelHamas bruker sykehus og moskeer i krigføring
  Neste artikkelVil presse frem tilfredsstillende våpenhvile
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.