Hamas er svekket, men vil ikke gi seg ennå

  Israelsk etterretning mener kampevnen til Hamas-styrkene er svekket etter over to ukers kamper. - Hamas lider av mangel på ammunisjon og er rammet sterkt av våre drap på deres framstående militære ledere, sa generalmajor Amos Yadlin til regjeringen søndag. Yadlin er sjef for Israels militære etterretning. - På tross av dette forventer vi ikke at Hamas vil løfte det hvite flagget, la Yadlin til. - Mange innbyggere på Gaza-stripen er forbannet på Hamas som har forårsaket all denne ødeleggelsen, sa Yuval Diskin, som er sjef for den israelske sikkerhetstjenesten Shin Bet. Uttalelsene fra regjeringsmøtet ble videreformidlet til pressen av regjeringssekretær Oved Yehezkel. Han hevdet at Hamas-ledere på Gaza-stripen har søkt dekning i utenlandske representasjonskontorer på Gaza-stripen. Et nettsted tilknyttet Fatah-bevegelsen hevder flere militære ledere i Hamas har flyktet til Egypt.

  Israelsk etterretning mener kampevnen til Hamas-styrkene er svekket etter over to ukers kamper. – Hamas lider av mangel på ammunisjon og er rammet sterkt av våre drap på deres framstående militære ledere, sa generalmajor Amos Yadlin til regjeringen søndag. Yadlin er sjef for Israels militære etterretning. – På tross av dette forventer vi ikke at Hamas vil løfte det hvite flagget, la Yadlin til. – Mange innbyggere på Gaza-stripen er forbannet på Hamas som har forårsaket all denne ødeleggelsen, sa Yuval Diskin, som er sjef for den israelske sikkerhetstjenesten Shin Bet. Uttalelsene fra regjeringsmøtet ble videreformidlet til pressen av regjeringssekretær Oved Yehezkel. Han hevdet at Hamas-ledere på Gaza-stripen har søkt dekning i utenlandske representasjonskontorer på Gaza-stripen. Et nettsted tilknyttet Fatah-bevegelsen hevder flere militære ledere i Hamas har flyktet til Egypt.

  ---------

  Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

  Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
  Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelSterk støtte fra USA
  Neste artikkelOgså Nord-Israel angrepet med raketter
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise