Arabiske partier kan ikke stille til Knesset-valg

  Partilistene for de arabiske partiene Balad og United Arab List-Ta’al (UAL-T) har blitt diskvalifisert fra å stille til Knesset-valget i februar, melder Yedioth Aharonoth. Det er den sentrale valgkomiteen i Israel som har fattet beslutningen. Balad ble ekskludert med 26 mot tre stemmer, mens 21 stemte for å diskvalifisere UAL-T. Komiteen består av medlemmer fra alle partiene i Knesset. Under møtet sa partileder for UAL-T at partiet er "imot at man sikter etter sivile og dere bedriver et folkemord på Gaza-stripen. Dere dreper barn." Til dette svarte David Rotem fra Yisrael Beiteinu at "vi trodde dere var venner av Israel og derfor har vi aldri stilt spørsmål ved deres lister. Men hvor var dere de siste åtte årene når Sderot var under angrep?".

  Partilistene for de arabiske partiene Balad og United Arab List-Ta’al (UAL-T) har blitt diskvalifisert fra å stille til Knesset-valget i februar, melder Yedioth Aharonoth. Det er den sentrale valgkomiteen i Israel som har fattet beslutningen. Balad ble ekskludert med 26 mot tre stemmer, mens 21 stemte for å diskvalifisere UAL-T. Komiteen består av medlemmer fra alle partiene i Knesset. Under møtet sa partileder for UAL-T at partiet er "imot at man sikter etter sivile og dere bedriver et folkemord på Gaza-stripen. Dere dreper barn." Til dette svarte David Rotem fra Yisrael Beiteinu at "vi trodde dere var venner av Israel og derfor har vi aldri stilt spørsmål ved deres lister. Men hvor var dere de siste åtte årene når Sderot var under angrep?".

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Ingen artikler å vise