Angrep 60 nye Hamas-mål på Gaza-stripen

  Israelske luftstyrker har i løpet av natten angrepet omkring 60 mål som er tilknyttet terrororganisasjonene på Gaza-stripen. 30 smuglertunneler skal være rammet, i tillegg til våpenlagre og terrorceller som angriper Israel med raketter, melder Israel Radio. I følge palestinske rapporter ble også det gamle rådhuset i Gaza by, som de senere årene er brukt som […]

  Israelske luftstyrker har i løpet av natten angrepet omkring 60 mål som er tilknyttet terrororganisasjonene på Gaza-stripen. 30 smuglertunneler skal være rammet, i tillegg til våpenlagre og terrorceller som angriper Israel med raketter, melder Israel Radio. I følge palestinske rapporter ble også det gamle rådhuset i Gaza by, som de senere årene er brukt som rettsbygning, blitt bombet. Nord på Gaza-stripen ble fem israelske soldater skadet i en skuddveksling med Hamas-styrker onsdag morgen.

  Forrige artikkelIsraelsk soldat alvorlig skadet av panservern-rakett
  Neste artikkelLiker Kåre Willoch fakta?
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.
  - Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -