Hamas har kommandosentral under sykehus

  Israels FN-ambassadør har levert en protest til FNs generalsekretær mot krigføringen til Hamas på Gaza-stripen. – Hamas har benyttet moskeer, skoler og private boliger, skriver Gabriela Shalev. – Hamas-terroristene skyter ofte mot oss fra private hjem mens de holder beboerne som gisler og menneskelige skjold, legger Shalev til. Hun forteller også at Hamas har etablert […]

  Israels FN-ambassadør har levert en protest til FNs generalsekretær mot krigføringen til Hamas på Gaza-stripen. – Hamas har benyttet moskeer, skoler og private boliger, skriver Gabriela Shalev. – Hamas-terroristene skyter ofte mot oss fra private hjem mens de holder beboerne som gisler og menneskelige skjold, legger Shalev til. Hun forteller også at Hamas har etablert en militær kommandosentral under det største sykehuset på Gaza-stripen.

  Forrige artikkelLiker Kåre Willoch fakta?
  Neste artikkelÅtte etasjers blokk rammet av Grad-rakett
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.