Israelsk soldat alvorlig skadet av panservern-rakett

  Militante palestinere på Gaza-stripen avfyrte en panservern-rakett mot israelske soldater like utenfor Gaza by onsdag. Syv soldater ble skadet, én av dem alvorlig, melder Ha'aretz. Tidligere på dagen drepte israelske soldater en palestinsk selvmordsterrorist som prøvde å utløse sine eksplosiver i nærheten av dem. - Hamas-soldater har kledd seg ut i israelske uniformer i forsøk på å gjennomføre selvmordsangrep mot israelske styrker, sa forsvarssjef Gabi Ashkenazi tirsdag.

  ISRAEL ER UNDER ANGREP!

  Militante palestinere på Gaza-stripen avfyrte en panservern-rakett mot israelske soldater like utenfor Gaza by onsdag. Syv soldater ble skadet, én av dem alvorlig, melder Ha’aretz. Tidligere på dagen drepte israelske soldater en palestinsk selvmordsterrorist som prøvde å utløse sine eksplosiver i nærheten av dem. – Hamas-soldater har kledd seg ut i israelske uniformer i forsøk på å gjennomføre selvmordsangrep mot israelske styrker, sa forsvarssjef Gabi Ashkenazi tirsdag.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelArabiske partier kan ikke stille til Knesset-valg
  Neste artikkelSkjuler militære tap
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise