Skjuler militære tap

  Hamas har gitt brukerne på et av sine nettforum beskjed om å ikke offentliggjøre antall, navn, bilder og andre detaljer på militante palestinere som er drept i den pågående konflikten med Israel, melder et israelsk informasjonssenter for etterretning og terror. Etter at Israel gikk inn med bakkestyrker nord på Gaza-stripen, har Hamas hold tilbake informasjon om militære tap. Nesten ingen navn eller bilder av drepte soldater er offentliggjort på nettforumet den siste uken. I følge de israelske terrorekspertene skjuler Hamas sine militære tap for å ikke undergrave moralen i egne rekker (på grunn av tap av hundrevis av soldater), for å skjule Israels resultater i bakkeoperasjonen og for å forsterke inntrykket av at bare sivile blir drept.

  Hamas har gitt brukerne på et av sine nettforum beskjed om å ikke offentliggjøre antall, navn, bilder og andre detaljer på militante palestinere som er drept i den pågående konflikten med Israel, melder et israelsk informasjonssenter for etterretning og terror. Etter at Israel gikk inn med bakkestyrker nord på Gaza-stripen, har Hamas hold tilbake informasjon om militære tap. Nesten ingen navn eller bilder av drepte soldater er offentliggjort på nettforumet den siste uken. I følge de israelske terrorekspertene skjuler Hamas sine militære tap for å ikke undergrave moralen i egne rekker (på grunn av tap av hundrevis av soldater), for å skjule Israels resultater i bakkeoperasjonen og for å forsterke inntrykket av at bare sivile blir drept.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelIsraelsk soldat alvorlig skadet av panservern-rakett
  Neste artikkelLiker Kåre Willoch fakta?
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise