To israelere alvorlig skadet av Grad-rakett

  En gutt og en kvinne ble alvorlig skadet da to Grad-raketter fra Gaza-stripen eksploderte i Beersheba torsdag ettermiddag. En av rakettene traff direkte på en bil. To andre israelere ble moderat skadet og to lettere skadet i angrepet. Mens våpenhvile-forhandlinger pågår i Kairo, har Hamas i løpet av dagen angrepet Israel med minst 25 raketter. I Sderot fikk et hus og flere biler omfattende skader av en raketteksplosjon. Onsdag ble Israel angrepet med minst 15 raketter, skriver Jerusalem Post.

  ISRAEL ER UNDER ANGREP!

  En gutt og en kvinne ble alvorlig skadet da to Grad-raketter fra Gaza-stripen eksploderte i Beersheba torsdag ettermiddag. En av rakettene traff direkte på en bil. To andre israelere ble moderat skadet og to lettere skadet i angrepet. Mens våpenhvile-forhandlinger pågår i Kairo, har Hamas i løpet av dagen angrepet Israel med minst 25 raketter. I Sderot fikk et hus og flere biler omfattende skader av en raketteksplosjon. Onsdag ble Israel angrepet med minst 15 raketter, skriver Jerusalem Post.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelSender SMS til israelere
  Neste artikkelVårt hovedkvarter i Gaza er beskutt
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise