Vårt hovedkvarter i Gaza er beskutt

  FNs hovedkvarter i Gaza by ble truffet av israelske granater torsdag, opplyser FNs talsmann Chris Gunness til Sky News. Minst tre mennesker skal være skadet. FNs generalsekretær Ban Ki-moon, som kom til Israel torsdag, sier forsvarsminister Ehud Barak har sagt at beskytningen av FN-bygningen var "en grov feil". IDFs informasjonsavdeling opplyser at israelske styrker besvarte ild som kom fra området rundt FN-bygningen. De sier også til Jerusalem Post at hendelsen blir nærmere etterforsket. En israelsk granat traff også en fløy av Shifa-sykehuset på Gaza-stripen torsdag, i følge palestinske rapporter. Israel opprettholder fire timers kamppause fra klokken 11 på formiddagen til klokken 3 på ettermiddagen, for å gi humanitære forsyninger anledning til å komme fram til sivilbefolkningen, og for å la lokalbefolkningen handle inn nødvendige varer. I følge IDF har 1.136 lastebil-lass med humanitære forsyninger blitt overført til Gaza-stripen siden 27. desember.

  ISRAEL ER UNDER ANGREP!

  FNs hovedkvarter i Gaza by ble truffet av israelske granater torsdag, opplyser FNs talsmann Chris Gunness til Sky News. Minst tre mennesker skal være skadet. FNs generalsekretær Ban Ki-moon, som kom til Israel torsdag, sier forsvarsminister Ehud Barak har sagt at beskytningen av FN-bygningen var "en grov feil". IDFs informasjonsavdeling opplyser at israelske styrker besvarte ild som kom fra området rundt FN-bygningen. De sier også til Jerusalem Post at hendelsen blir nærmere etterforsket. En israelsk granat traff også en fløy av Shifa-sykehuset på Gaza-stripen torsdag, i følge palestinske rapporter. Israel opprettholder fire timers kamppause fra klokken 11 på formiddagen til klokken 3 på ettermiddagen, for å gi humanitære forsyninger anledning til å komme fram til sivilbefolkningen, og for å la lokalbefolkningen handle inn nødvendige varer. I følge IDF har 1.136 lastebil-lass med humanitære forsyninger blitt overført til Gaza-stripen siden 27. desember.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  • Nøkkelord
  • FN
  Forrige artikkelTo israelere alvorlig skadet av Grad-rakett
  Neste artikkelImporten fra Israel øker med 12 prosent
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise