Gir Hamas-lederne i Damaskus ansvaret for “å påføre Gaza en forferdelig katastrofe”

  Noen av Hamas-lederne på Gaza-stripen er krigstrøtte, og kritiserer Hamas-lederne i Damaskus som først gikk inn for å bryte våpenhvilen i desember, og deretter har insistert på å fortsette krigen. - Lederne i Damaskus har "påført Gaza-stripen en forferdelig katastrofe", sier Razi Hamad og Ahmed Yusuf, i følge Ha'aretz. Budskapet er imidlertid ikke tatt imot i Damaskus. Så sent som torsdag kveld talte Hamas-leder Khaled Mashal om den palestinske "seieren i Gaza". Ramadan Shalah, leder for Islamsk Jihad, sa til Al Jazeera at palestinerne vil fortsette å kjempe i Gaza og de vil ikke overgi seg, for "seieren er nær".

  ISRAEL ER UNDER ANGREP!

  Noen av Hamas-lederne på Gaza-stripen er krigstrøtte, og kritiserer Hamas-lederne i Damaskus som først gikk inn for å bryte våpenhvilen i desember, og deretter har insistert på å fortsette krigen. – Lederne i Damaskus har "påført Gaza-stripen en forferdelig katastrofe", sier Razi Hamad og Ahmed Yusuf, i følge Ha’aretz. Budskapet er imidlertid ikke tatt imot i Damaskus. Så sent som torsdag kveld talte Hamas-leder Khaled Mashal om den palestinske "seieren i Gaza". Ramadan Shalah, leder for Islamsk Jihad, sa til Al Jazeera at palestinerne vil fortsette å kjempe i Gaza og de vil ikke overgi seg, for "seieren er nær".

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelIsraelske styrker er nær hovedkvarteret til Hamas
  Neste artikkelHundrevis av terrorister er drept
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise