Vi vil ikke akseptere våpenhvilekrav

  Hamas aksepterer ikke Israels betingelser for våpenhvile på Gaza-stripen. - Vi vil fortsette motstandskampen til [Israels] offensiv stanser, sier Khaled Mashaal, den øverste politiske lederen i Hamas som har kontor i Damaskus. Mashaal oppfordret samtidig arabiske land om å kutte sine forbindelser med Israel. Til tross for Mashaals uttalelse, kommer det meldinger som tyder på at Hamas fortsetter våpenhvileforhandlingene med egyptisk mekling.

  ISRAEL ER UNDER ANGREP!

  Hamas aksepterer ikke Israels betingelser for våpenhvile på Gaza-stripen. – Vi vil fortsette motstandskampen til [Israels] offensiv stanser, sier Khaled Mashaal, den øverste politiske lederen i Hamas som har kontor i Damaskus. Mashaal oppfordret samtidig arabiske land om å kutte sine forbindelser med Israel. Til tross for Mashaals uttalelse, kommer det meldinger som tyder på at Hamas fortsetter våpenhvileforhandlingene med egyptisk mekling.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Ingen artikler å vise