Avviser langvarig våpenhvile

  – Hamas kan være villig til å inngå en ettårig våpenhvile med Israel dersom alle grensestasjonene inn til Gaza-stripen blir åpnet, sa Hamas-politikeren Mushir al-Masri søndag. Han gjorde det helt klart at Hamas avviser noen lengre våpenhvile. Hamas avviser også forslag om internasjonale styrker på Gaza-stripen. – Alle utenlandske styrker på Gaza-stripen vil bli sett […]

  – Hamas kan være villig til å inngå en ettårig våpenhvile med Israel dersom alle grensestasjonene inn til Gaza-stripen blir åpnet, sa Hamas-politikeren Mushir al-Masri søndag. Han gjorde det helt klart at Hamas avviser noen lengre våpenhvile. Hamas avviser også forslag om internasjonale styrker på Gaza-stripen. – Alle utenlandske styrker på Gaza-stripen vil bli sett på som en okkupasjonsstyrke, sa al-Masri.

  Forrige artikkelNetanyahu er mest populær som statsminister, finans- og utenriksminister
  Neste artikkelHvorfor var krigen mot Hamas nødvendig?
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.