Bombet smuglertunneler i Rafah

  Israelske luftstyrker gjennomførte minst to bombetokt mot smuglertunneler i Rafah-området natt til onsdag. Angrepene kom etter at militante palestinere brøt den skjøre våpenhvilen tirsdag morgen. En israelsk beduinsoldat ble drept av en veibombe mot grensen mot Gaza-stripen. Statsminister Ehud Olmert lovet et klart svar på våpenhvile-bruddet tirsdag kveld. – Israel har ikke signert noen avtale […]

  Israelske luftstyrker gjennomførte minst to bombetokt mot smuglertunneler i Rafah-området natt til onsdag. Angrepene kom etter at militante palestinere brøt den skjøre våpenhvilen tirsdag morgen. En israelsk beduinsoldat ble drept av en veibombe mot grensen mot Gaza-stripen. Statsminister Ehud Olmert lovet et klart svar på våpenhvile-bruddet tirsdag kveld. – Israel har ikke signert noen avtale med Hamas, men inngikk en ensidig våpenhvile. Dette gir oss handlingsrom til å svare på slike hendelser, sa Olmert. Statsministeren, forsvarsminister Ehud Barak og utenriksminister Tzipi Livni skal drøfte Israels videre svar i et eget møte onsdag. I dag ankommer George Mitchell, Barack Obamas Midtøsten-utsending, til Jerusalem. Senere på dagen drar Barak til Washington for å møte USAs forsvarsminister Robert Gates.

  Forrige artikkelMIFFs kamp for å komme til orde
  Neste artikkelAngrep terrorist som stod bak våpenhvilebrudd
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.
  - Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -