Angrep terrorist som stod bak våpenhvilebrudd

  Israelske luftstyrker gjennomførte et luftangrep rettet mot Mahmoud Hamdan Samiri (25) torsdag. IDF hevder Samiri var involvert i terrorangrepet ved Kissufim på tirsdag, hvor en israelsk beduinsoldat ble drept. Palestinske kilder sier åtte palestinere ble skadet i luftangrepet, blant dem skal være minst fem barn som var i nærheten av kjøretøyet som ble rammet. Samiri […]

  Israelske luftstyrker gjennomførte et luftangrep rettet mot Mahmoud Hamdan Samiri (25) torsdag. IDF hevder Samiri var involvert i terrorangrepet ved Kissufim på tirsdag, hvor en israelsk beduinsoldat ble drept. Palestinske kilder sier åtte palestinere ble skadet i luftangrepet, blant dem skal være minst fem barn som var i nærheten av kjøretøyet som ble rammet. Samiri skal være medlem av terrorgruppen Global Jihad. IDF holder ham også ansvarlig for et angrep hvor to israelske soldater ble drept i mars 2008. Ha’aretz melder at Samiri er blant de sårede i angrepene. Onsdag ble Israel angrepet med en Kassam-rakett fra Gaza-stripen. Senere på kvelden bombet israelske luftstyrker et produksjonssted for våpen i Rafah-området. Torsdag morgen ble Israel angrepet med nok en Kassam-rakett fra Gaza-stripen. onsdag kveld. Rakettangrepene var de første mot Israel etter at partene erklærte ensidige våpenhviler for elleve dager siden. Det israelske bombeangrepet var det første rettet mot en bygning på Gaza-stripen etter kampene tok slutt søndag 18. januar, i følge Jerusalem Post.

  Forrige artikkelSarkozy sier Gilad Shalit er i live
  Neste artikkelUtelukker ikke militært angrep mot Iran
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.
  - Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -