Granat rammet ikke FN-skole

  6. januar fikk Israel kraftig internasjonal fordømmelse etter at FN-medarbeidere anklaget den israelske hæren for angrep på en FN-skole på Gaza-stripen. Etter nesten en måned trekker FN sin versjon av hendelsen tilbake. – IDFs granat traff i gaten i nærheten av skolebygningen, og ikke selve bygningen, sa Maxwell Gaylord, FNs humanitære koordinator i Jerusalem mandag. […]

  6. januar fikk Israel kraftig internasjonal fordømmelse etter at FN-medarbeidere anklaget den israelske hæren for angrep på en FN-skole på Gaza-stripen. Etter nesten en måned trekker FN sin versjon av hendelsen tilbake. – IDFs granat traff i gaten i nærheten av skolebygningen, og ikke selve bygningen, sa Maxwell Gaylord, FNs humanitære koordinator i Jerusalem mandag. 43 palestinere ble drept i hendelsen, i følge palestinske kilder.

  • Nøkkelord
  • FN
  Forrige artikkelHamas har akseptert at Shalit må løslates før grensene åpnes helt
  Neste artikkelEt åpent brev fra en israelsk soldat
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.