Første kvinne fra arabisk parti kan få plass i Knesset

  Haneen Zoubi (bildet) kan bli den første arabiske kvinnen som blir valgt inn i Knesset som representant for et arabisk parti, skriver Jerusalem Post. Zoubi er kandidat nummer tre på valglisten til Balad. Politikeren fra Nasaret vil ikke begrense seg til å kjempe for kvinnesaker i Knesset, men kommer med et kraftig angrep mot staten […]

  Haneen Zoubi (bildet) kan bli den første arabiske kvinnen som blir valgt inn i Knesset som representant for et arabisk parti, skriver Jerusalem Post. Zoubi er kandidat nummer tre på valglisten til Balad. Politikeren fra Nasaret vil ikke begrense seg til å kjempe for kvinnesaker i Knesset, men kommer med et kraftig angrep mot staten hun nå vil bli parlamentsmedlem i. – En kvinne representerer kampen til det arabiske samfunnet akkurat som en arabisk mann representerer det, kampen mot den rasistiske politikken eller regimet i Israel, mot forandringen av den arabiske identiteten, konfiskeringen av en persons palestinske identitet og landet til det palestinske folk, og rettighetene til det palestinske folk i Israel, sier Zoubi i et telefonintervju med Jerusalem Post. Les en kommentar om rasisme-anklagen mot Israel

  Forrige artikkelIsraelerne trosser uværet
  Neste artikkelPolitiet måtte evakuere Knesset-medlem
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.