Netanyahu: – Jeg blir neste statsminister

  - Jeg kommer til å bli Israels neste statsminister, sa Likud-leder Benjamin Netanyahu tirsdag kveld, i følge tv-stasjonen Kanal 10. I følge valgdagsmålingene har Likud tapt kampen om å bli Israels største parti for Kadima. - Jeg er sikker på at Netanyahu vil bli Israels neste statsminister. Han har en klar fordel fordi høyrepartiene har en større blokk. Det er ikke spørsmål om hvilket parti som får flest stemmer, men hvilken kandidat som har best sjanse til å danne koalisjon, og den personen er Benjamin Netanyahu, sier Knesset-medlem Gilad Erdan (Likud).

  – Jeg kommer til å bli Israels neste statsminister, sa Likud-leder Benjamin Netanyahu tirsdag kveld, i følge tv-stasjonen Kanal 10.
  I følge valgdagsmålingene har Likud tapt kampen om å bli Israels største parti for Kadima.
  – Jeg er sikker på at Netanyahu vil bli Israels neste statsminister. Han har en klar fordel fordi høyrepartiene har en større blokk. Det er ikke spørsmål om hvilket parti som får flest stemmer, men hvilken kandidat som har best sjanse til å danne koalisjon, og den personen er Benjamin Netanyahu, sier Knesset-medlem Gilad Erdan (Likud).

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelOppslutning om Hamas kraftig ned i Gaza
  Neste artikkelIsrael angrepet med tre granater
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise