Skip med “nødhjelp” var nesten tomt

  I går meldte israelske og internasjonale medier at frakteskipet "Tali" som prøvde å ta seg inn til Gaza-stripen var lastet med 60 tonn nødhjelp. Dette viste seg å ikke stemme. Da israelske soldater gjennomsøkte skipet i Ashdod fant de omkring 150 flasker mineralvann og noen få titalls kilo med mat og medisiner, opplyser de israelske forsvarsstyrkene til Ha'aretz. Det ble heller ikke funnet våpen ombord på skipet. Mannskap og aktivister ombord på skipet er utvist fra Israel, og sendt til sine hjemland. Omkring 1.100 doser for blodoverføring som var ombord på skipet er overført til Gaza-stripen.

   Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
   For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

  I går meldte israelske og internasjonale medier at frakteskipet "Tali" som prøvde å ta seg inn til Gaza-stripen var lastet med 60 tonn nødhjelp. Dette viste seg å ikke stemme. Da israelske soldater gjennomsøkte skipet i Ashdod fant de omkring 150 flasker mineralvann og noen få titalls kilo med mat og medisiner, opplyser de israelske forsvarsstyrkene til Ha’aretz. Det ble heller ikke funnet våpen ombord på skipet. Mannskap og aktivister ombord på skipet er utvist fra Israel, og sendt til sine hjemland. Omkring 1.100 doser for blodoverføring som var ombord på skipet er overført til Gaza-stripen.

  ---------

  Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelLieberman ønsker høyreregjering
  Neste artikkel– Høyresiden vant en klar seier
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise