Venter spent på de siste stemmene

  De aller siste ord i det israelske Knesset-valget 2009 er fortsatt ikke sagt. Torsdag ettermiddag er det ventet at opptelling av stemmene til tusenvis av soldater, sjøfolk, diplomater og personer i fengsler og andre institusjoner vil være ferdig. Det blir antatt at 4-5 mandater fortsatt kan være på spill, skriver Jerusalem Post. I Likud er […]

  De aller siste ord i det israelske Knesset-valget 2009 er fortsatt ikke sagt. Torsdag ettermiddag er det ventet at opptelling av stemmene til tusenvis av soldater, sjøfolk, diplomater og personer i fengsler og andre institusjoner vil være ferdig. Det blir antatt at 4-5 mandater fortsatt kan være på spill, skriver Jerusalem Post. I Likud er det håp om å bli styrket med minst ett mandat, slik at partiet blir like stort som Kadima. I Meretz er det håp om at Knesset-veteranen Zehava Gal-On, som stod på partiets fjerdeplass, kan få nok stemmer til å bli gjenvalgt. Også i Habayit Hayehudi er det håp om å øke fra 3 til 4 mandater.

  Forrige artikkelKommentar til “Hva drepte lillebror?”
  Neste artikkelLikud vil dele toppjobbene med Kadima
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.