Obama tror Iran utvikler atomvåpen

  Den amerikanske avisen Los Angeles Times skal, i følge Jerusalem Post, ha sitert fra en pressekonferanse USAs president Barack Obama holdt denne uken. I følge rapporten nevnte Barack Irans "utvikling av atomvåpen", før han rettet seg selv og sa at den islamske republikken bare "ønsker seg" ("pursuing")bomben.

  ISRAEL ER UNDER ANGREP!

  Den amerikanske avisen Los Angeles Times skal, i følge Jerusalem Post, ha sitert fra en pressekonferanse USAs president Barack Obama holdt denne uken. I følge rapporten nevnte Barack Irans "utvikling av atomvåpen", før han rettet seg selv og sa at den islamske republikken bare "ønsker seg" ("pursuing")bomben.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelVil Shaul Mofaz vende tilbake til Likud?
  Neste artikkelHamas kastet “medisingranter” mot IDF
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise