Vil Shaul Mofaz vende tilbake til Likud?

  I den sentrale ledelsen av Kadima-partiet sitter det mange politikere som fulgte Ariel Sharon ut av Likud høsten 2005. Noen av disse ivrer for å gå inn i en nasjonal samlingsregjering ledet av Benjamin Netanyahu og Likud. Dersom ikke Kadima-leder Tzipi Livni blir med i en koalisjonsregjering, kan transportminister Shaul Mofaz (bildet) og boligminister Ze'ev Boim komme til å vende tilbake til Likud, melder Hærens Radio fredag morgen. Avisen Ma'ariv melder at det pågår hemmelige samtaler mellom Netanyahu, Livni og Ap-leder Ehud Barak for å danne en samlingsregjering hvor Avigdor Lieberman og Israel Beiteinu blir holdt utenfor. Onsdag støttet hele den nyvalgte Likud-gruppen Netanyahus forslag om å gjøre en avtale med alle de høyreorienterte og religiøse partiene før man starter forhandlinger med Kadima.

  I den sentrale ledelsen av Kadima-partiet sitter det mange politikere som fulgte Ariel Sharon ut av Likud høsten 2005. Noen av disse ivrer for å gå inn i en nasjonal samlingsregjering ledet av Benjamin Netanyahu og Likud. Dersom ikke Kadima-leder Tzipi Livni blir med i en koalisjonsregjering, kan transportminister Shaul Mofaz (bildet) og boligminister Ze’ev Boim komme til å vende tilbake til Likud, melder Hærens Radio fredag morgen. Avisen Ma’ariv melder at det pågår hemmelige samtaler mellom Netanyahu, Livni og Ap-leder Ehud Barak for å danne en samlingsregjering hvor Avigdor Lieberman og Israel Beiteinu blir holdt utenfor. Onsdag støttet hele den nyvalgte Likud-gruppen Netanyahus forslag om å gjøre en avtale med alle de høyreorienterte og religiøse partiene før man starter forhandlinger med Kadima.

  ---------

  Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

  Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
  Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelDemper forventningene om Shalit
  Neste artikkelObama tror Iran utvikler atomvåpen
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise