IDF bombet to våpenfabrikker

  Israelske luftstyrker bombet to produksjonssteder for våpen nord på Gaza-stripen fredag kveld. Noen timer tidligere ble en militant palestiner drept og en annen alvorlig skadet i et luftangrep i Khan Younis. IDF opplyser at de to palestinerne, begge medlemmer av terrorgruppen Islamsk Jihad, planla et terrorangrep i Israel. IDF bombet også fire tunneler for våpensmugling under grensen mellom Egypt og Gaza-stripen fredag. IDF opplyser at det ble registrert sekundære eksplosjoner i noen av tunnelene, noe som beviser at de inneholdt våpen eller eksplosiver. De israelske angrepene kom som svar på de sporadiske rakett- og granatangrep mot Israel som har fortsatt etter at Israel og Hamas erklærte våpenhvile i januar.

  Israelske luftstyrker bombet to produksjonssteder for våpen nord på Gaza-stripen fredag kveld. Noen timer tidligere ble en militant palestiner drept og en annen alvorlig skadet i et luftangrep i Khan Younis. IDF opplyser at de to palestinerne, begge medlemmer av terrorgruppen Islamsk Jihad, planla et terrorangrep i Israel. IDF bombet også fire tunneler for våpensmugling under grensen mellom Egypt og Gaza-stripen fredag. IDF opplyser at det ble registrert sekundære eksplosjoner i noen av tunnelene, noe som beviser at de inneholdt våpen eller eksplosiver. De israelske angrepene kom som svar på de sporadiske rakett- og granatangrep mot Israel som har fortsatt etter at Israel og Hamas erklærte våpenhvile i januar.

  ---------

  Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

  Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
  Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelHamas kastet «medisingranter» mot IDF
  Neste artikkelIsrael vurderer våpenhvileutkast
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise