Takker Iran for hjelpen til “seieren”

  Iran har spilt "en stor rolle" i å hjelpe Hamas, sa Hamas-leder Khaled Mashaal under et besøk i Teheran mandag. Mashaal takket Irans president Mahmoud Ahmadinejad for Irans støtte til det han omtalte som "seieren for Gazas innbyggere". – Innbyggerne på Gaza-stripen … har alltid satt pris på den politiske og åndelige støtten fra iranske […]

  Iran har spilt "en stor rolle" i å hjelpe Hamas, sa Hamas-leder Khaled Mashaal under et besøk i Teheran mandag. Mashaal takket Irans president Mahmoud Ahmadinejad for Irans støtte til det han omtalte som "seieren for Gazas innbyggere". – Innbyggerne på Gaza-stripen … har alltid satt pris på den politiske og åndelige støtten fra iranske ledere og det iranske folk, sa Mashaal.

  Forrige artikkelAngrep Ashkelon med Grad-rakett
  Neste artikkelDen israelske enigheten
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.