USA kritiserer kontakt med Hizbollah

  En sentral tjenestemann i Obama-administrasjonen kritiserer Storbritannia for deres kontakt med terrorgruppen Hizbollah, melder avisen The Los Angeles Times. Hizbollah står oppført på USAs liste over terrororganisasjoner. Kritikken fra Obama-administrasjonen er også en indirekte kritikk av Norge og utenriksminister Jonas Gahr Støre. Norske diplomater har lenge vært i dialog med Hizbollah. – Møter med Hizbollah […]

  Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.


  En sentral tjenestemann i Obama-administrasjonen kritiserer Storbritannia for deres kontakt med terrorgruppen Hizbollah, melder avisen The Los Angeles Times. Hizbollah står oppført på USAs liste over terrororganisasjoner. Kritikken fra Obama-administrasjonen er også en indirekte kritikk av Norge og utenriksminister Jonas Gahr Støre. Norske diplomater har lenge vært i dialog med Hizbollah. – Møter med Hizbollah er en del av vår normale virksomhet i Libanon, opplyste Norges ambassadør i Beirut til Miff.no i november. Myndighetene i London opplyste i forrige uke at de vurderer å gjenopprette kontakten med den politiske fløyen i Hizbollah, en kontakt som ble brutt i 2005. Obama-administrasjonen "ser ingen forskjell" på den politiske og militære fløyen av Hizbollah.

  Forrige artikkelNoen glimt fra et intimt portrett av Ariel Sharon
  Neste artikkelHizbollah vil aldri anerkjenne Israel
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.