Israel vil legge press på Hamas

  Den israelske regjeringen vedtok tirsdag å danne en komite som skal utarbeide forslag til å legge press på Hamas for å tvinge fram en fangeutveksling. Et hovedforslag som det er ventet at komiteen vil diskutere, vil være å gjøre situasjonen for Hamas-fanger i israelske fengsler vanskeligere. Det kan for eksempel bety innstramming i besøksrettigheter og tilgang til telefon, aviser og tv. Det kan også være aktuelt å ta fra dem strøm om natten. Tanken bak dette skal være å gjøre fengselsforholdene til Hamas-fanger mer lik de antatte fengselsforholdene til Gilad Shalit som sitter i fangenskap på Gaza-stripen.

  ISRAEL ER UNDER ANGREP!

  Den israelske regjeringen vedtok tirsdag å danne en komite som skal utarbeide forslag til å legge press på Hamas for å tvinge fram en fangeutveksling. Et hovedforslag som det er ventet at komiteen vil diskutere, vil være å gjøre situasjonen for Hamas-fanger i israelske fengsler vanskeligere. Det kan for eksempel bety innstramming i besøksrettigheter og tilgang til telefon, aviser og tv. Det kan også være aktuelt å ta fra dem strøm om natten. Tanken bak dette skal være å gjøre fengselsforholdene til Hamas-fanger mer lik de antatte fengselsforholdene til Gilad Shalit som sitter i fangenskap på Gaza-stripen.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkel– Fatah har aldri anerkjent Israels rett til å eksistere
  Neste artikkelJødenes historie i arabiske land før 1948
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise