Russland bekrefter salg av S-300 til Iran

  En anonym toppsjef i de russiske forsvarsstyrkene bekrefter at Russland og Iran har signert en kontrakt for salg av det russiske luftforsvarssystemet S-300 for to år siden. Samtidig gjør han det klart at våpensystemet ikke foreløpig er levert. Etter at Iran har utplassert S-300 systemet ved sine atomanlegg vil det bli langt vanskeligere å sette […]

  En anonym toppsjef i de russiske forsvarsstyrkene bekrefter at Russland og Iran har signert en kontrakt for salg av det russiske luftforsvarssystemet S-300 for to år siden. Samtidig gjør han det klart at våpensystemet ikke foreløpig er levert. Etter at Iran har utplassert S-300 systemet ved sine atomanlegg vil det bli langt vanskeligere å sette disse ut av spill ved et flyangrep.  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Ingen artikler å vise