Israel synes samtaler er med Iran er ok

  Den israelske regjeringen protesterer ikke på samtaler mellom Vesten og Iran som har som mål å stanse atomprogrammet til den islamske republikken, så lenge ikke Iran utnytter samtalene til egen fordel. Det sier en svært sentral kilde i Benjamin Netanyahus regjering til Ha’aretz. Barack Obamas administrasjon varslet denne uken at de vil delta for fullt […]

  Den israelske regjeringen protesterer ikke på samtaler mellom Vesten og Iran som har som mål å stanse atomprogrammet til den islamske republikken, så lenge ikke Iran utnytter samtalene til egen fordel. Det sier en svært sentral kilde i Benjamin Netanyahus regjering til Ha’aretz. Barack Obamas administrasjon varslet denne uken at de vil delta for fullt i samtaler med Iran om deres atomprogram. Storbritannia, Kina, Frankrike, Tyskland og Russland har fra før sagt seg interessert i slike samtaler. Iran har foreløpig ikke gitt noe forpliktende svar på ønsket om samtaler. Torsdag ble Irans første produksjonssted for atombrennstoff åpnet av president Mahmoud Ahmadinejad. Det kom også fram at antallet sentrifuger for anriking av uran har økt fra 6000 til 7000 de siste to månedene.

  Forrige artikkelSlik ble jødene jaget fra arabiske land
  Neste artikkel“Fredsprosess” uten mening
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.