Israel synes samtaler er med Iran er ok

  Den israelske regjeringen protesterer ikke på samtaler mellom Vesten og Iran som har som mål å stanse atomprogrammet til den islamske republikken, så lenge ikke Iran utnytter samtalene til egen fordel. Det sier en svært sentral kilde i Benjamin Netanyahus regjering til Ha'aretz. Barack Obamas administrasjon varslet denne uken at de vil delta for fullt i samtaler med Iran om deres atomprogram. Storbritannia, Kina, Frankrike, Tyskland og Russland har fra før sagt seg interessert i slike samtaler. Iran har foreløpig ikke gitt noe forpliktende svar på ønsket om samtaler. Torsdag ble Irans første produksjonssted for atombrennstoff åpnet av president Mahmoud Ahmadinejad. Det kom også fram at antallet sentrifuger for anriking av uran har økt fra 6000 til 7000 de siste to månedene.

  Den israelske regjeringen protesterer ikke på samtaler mellom Vesten og Iran som har som mål å stanse atomprogrammet til den islamske republikken, så lenge ikke Iran utnytter samtalene til egen fordel. Det sier en svært sentral kilde i Benjamin Netanyahus regjering til Ha’aretz. Barack Obamas administrasjon varslet denne uken at de vil delta for fullt i samtaler med Iran om deres atomprogram. Storbritannia, Kina, Frankrike, Tyskland og Russland har fra før sagt seg interessert i slike samtaler. Iran har foreløpig ikke gitt noe forpliktende svar på ønsket om samtaler. Torsdag ble Irans første produksjonssted for atombrennstoff åpnet av president Mahmoud Ahmadinejad. Det kom også fram at antallet sentrifuger for anriking av uran har økt fra 6000 til 7000 de siste to månedene.

  ---------

  Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

  Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
  Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelSlik ble jødene jaget fra arabiske land
  Neste artikkel«Fredsprosess» uten mening
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise